CERPEK získal dva projekty FRMU 2019

Máme důvod k oslavám!

Ingrid Procházková

Bez popisku

Díky FRMU 2019 jsme se pustili do přípravy hned dvou projektů zaměřených na rozvoj pedagogických kompetencí vysokoškolských učitelů.


Workshopy:
Workshopy budou zaměřeny na praktické pedagogické dovednosti, které lze běžně uplatnit ve výuce. Můžete se těšit například na workshopy zaměřené na styly učení se studentů a jejich odraz v designování a realizaci výuky, nebo rozvoj kritického myšlení studentů jako nástroj aktivizace studentů ve výuce, a podobně. Sledujte pečlivě webové stránky CERPEK, na kterých se brzy začnou objevovat pozvánky na jednotlivé workshopy.


Mentoring:
Mentorský program je v rámci vzdělávacího programu CERPEK velmi oblíben, proto jsem se rozhodli nabídnout jej také dalším zájemcům. Již na jaro se tak můžete setkat se svým mentorem a v rámci strukturovaného mentorského programu rozvíjet své pedagogické dovednosti. Podrobnosti již brzy na našem webu.

Gratulujeme také všem absolventům a frenkventantům vzdělávacího programu CERPEK, kteří uspěli se svými projekty! Seznam podpořených projektů můžete prostudovat zde: https://projekty.rect.muni.cz/cs/fond-rozvoje-mu/frmu-2019/vysledky-frmu-2019


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info