Novinka v nabídce CERPEK

Nejen v souvislosti s on-line výukou vytvoří CERPEK brzy na svých webových stránkách novou záložku, v níž zájemci naleznou praktické materiály a tipy z produkce CERPEK. Těšit se můžete na záznamy z našich webinářů a další zajímavé materiály. Zatím vás zveme ke zhlédnutí prvního videa, v němž můžete získat inspiraci pro zapojení studentů do vaší výuky (prezenční i on-line). 

2. 12. 2020 Jitka Vidláková

Bez popisku

Prvním tipem z produkce CERPEK je videozáznam zpracovaný z interaktivního webináře vedeného zkušenou lektorkou Mgr. Zuzanou Kročákovou.

Jedná se o zkrácený záznam webináře s názvem Jak zařídit, aby studenti přemýšleli… (i v online výuce), který proběhl 24. 11. 2020. 

Pro zhlédnutí záznamu je nutné přihlášení univerzitním Microsoft účtem (učo@muni.cz)

Proč se podívat na záznam webináře?

V současné době vzniká řada záznamů webinářů či video návodů, které se věnují on-line výuce. Často jde o doporučení a tipy, jak pracovat s technologiemi a aplikacemi ve výuce. Tento webinář je jiný, a v tom spočívá mimo jiné jeho přidaná hodnota. Lektorka seznamuje účastníky s příklady několika metod ze své výukové praxe, které lze jednoduše aplikovat při prezenční i on-line formě výuky, a to bez nutnosti učit se nové aplikace. Nevěříte? Přesvědčit se můžete ZDE.

Sledujte nabídku webinářů CERPEK


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info